Izdelek je bil dodan v košarico

Serviete-prtički rdeče papirnate (20 kom)

1,81
Kosov v pakiranju: 20
Koda artikla AN51220-40
Ime proizvoda: 20 Napkins Apple Red 33 x 33 cm
  Pojdi nazaj na komplet
  Odstrani iz kompleta
  Pojdi nazaj na seznam

V kompletu je 20 enobarvnih serviet velikosti 33 x 33 cm.

Serviete lahko kombinirate z ostalimi party izdelki iz naše Balonmania ponudbe. Pri tem vam svetujemo, da izbirate izdelke v enaki ali podobni barvi.

V primeru otroške zabave preglejte še tematske komplete, s katerimi boste še bolj popestrili izkušnjo praznovanja rojstnega dne ali druge priložnosti.

Dodatne informacije najdete v rubriki INFORMACIJE.

PAPIRNATE SERVIETE  ZA ZABAVO

Ko kupujete serviete za zabavo, bodite pozorni na različna pakiranja in se držite načela, da je vedno boljše imeti kakšen paket za rezervo.

Prodajamo dve vrsti serviet – tematske serviete  in barvne serviete. Tematske serviete so še posebej privlačne otrokom, saj popestrijo njihovo zabavo s priljubljenimi junaki. Zabava tako ni le zabava, ampak ima nek čaroben pridih.

Barvne serviete so lahko odlična popestritev za piknike, obletnice, rojstne dneve tako mladih kot odraslih.

Lahko se odločite za enobarvno tematiko serviet in jih kombinirate z drugimi okraski, ali pa za tematske serviete in nato izbirate med dodatno ponudbo iste tematske skupine. Ponudba je velika in prav zagotovo bo s pomočjo dobre izbire vaša zabava nepozabna.

POTEK NAKUPA, OBDELAVA NAROČILA IN DOSTAVA/PREVZEM

 

1. POTEK NAKUPA

Ko kupec odda svoje naročilo v spletno trgovino Balonmania, prejme na svoj e-mail naslov potrdilo o naročilu(1. obvestilo).

Ekipa Balonmania začne z obravnavo naročila v najkrajšem možnem (delovnem) času. Pridružujemo pa si tudi pravico kontaktirati kupca na podano telefonsko številko, v kolikor bi bilo za optimalno reševanje težav ali preverjanje informacij to potrebno.

a)       obdelava naročila dostava/prevzem

Po celotni obdelavi naročila spletna trgovina Balonmania pripravljen paket pripravi in ga odpošlje v najkrajšem možnem času (za pakete, ki ne vsebujejo napihnjenih balonov) ali pa ga pripravi za osebni prevzem v eni izmed naših poslovalnic – odvisno od same izbire kupca med samim procesom nakupa. Nato obvesti kupca na njegov e-mail naslov, da je paket pripravljen za prevzem ali pa je bil odposlan.(2. obvestilo).

b)       pogoji obdelave naročila, KI VSEBUJEJO ŽE NAPIHNJENE BALONE S HELIJEM ALI ZRAKOM TER NJIHOVA DOSTAVA/PREVZEM

V primeru, da naročilo vsebuje balone napihnjene s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, bomo glede na izbrani datum dostave definirali najbolj primeren čas za prevzem v eni izmed naših poslovalnic ali pošiljanje.

V primeru, da želite naročiti balone napihnjene s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, boste med samim procesom nakupovanja opozorjeni, da označite želeni datum prevzema ali dostave. V koledarju boste označili želeni datum dostave ali prevzema, pri tem pa upoštevajte:

A) Da je mogoče prevzeti naročilo v naših poslovalnicah samo v delovnem času posamezne poslovalnice, ter da je dostava s strani dostavljalca možna od ponedeljka -petka.

B) Napihnjenih balonov s helijem ni mogoče naročiti manj kot 3 dni vnaprej (1/ za osebni prevzem najmanj 3 dni vnaprej, 2/ za pošiljanje po pošti najmanj 5 dni vnaprej.)

C) Baloni so polnjeni s helijem , ki zaradi svojih lastnosti počasi uhaja iz balona, zato ne definirajte datuma dostave balonov napihnjenih s helijem prehitro – prosimo upoštevajte  DODATNE  INFORMACIJE pri tovrstnih izdelkih.

Po celotni obdelavi naročila spletna trgovina Balonmania pripravljen paket pripravi in ga odpošlje v optimalnem času ali pa ga pripravi za osebni prevzem v eni izmed naših poslovalnic – odvisno od izbire kupca med samim procesom nakupa. Nato obvesti kupca na njegov e-mail naslov, da je paket pripravljen za prevzem ali pa je bil odposlan (2. obvestilo).

 

2. NAČIN DOSTAVE

Za nas pakete na območju Slovenije dostavlja Pošta Slovenije in dostavna služba GLS. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti ali po dogovoru v paketomatu ali paketni trgovini.

 

3. STROŠEK DOSTAVE

Tabela stroškov dostave in osebnega prevzema:

 

Dostava PAKETA A*

Dostava PAKETA B*

Dostava PAKETA C*

4,50 EUR

6,50 EUR

8,50 EUR

 

Osebni prevzem - brezplačno:

Funfood d.o.o.

Dankovci 32a,

9202 Mačkovci

Delovni čas: ponedeljek – petek med 8 in 16 uro

 

Funfood d.o.o., poslovna enota Ljubljana,

Tržaška cesta 22,

1000 Ljubljana

Delovni čas: ponedeljek – petek med 9 in 17 uro.

 

*O tem ali artikel ustreza dostavi PAKETA A/B/C, boste natančno seznanjeni v procesu oddaje spletnega naročila, kjer se bo avtomatsko dodelila različna poštnina.

 

4. DOSTAVA KAMORKOLI NA OBMOČJU SLOVENIJE

Naš partner pakete dostavlja na naslov, ki je vnesen ob oddaji naročila.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije oziroma GLS (in obhodnega časa dostavljalca določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na dogovorjenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Po navadi zadošča obisk najbližje pošte.

 

5. OBRAVNAVA POŠKODOVANIH POŠILJK (ODŠKODNINE)

Ko kupec osebi (dostavljalcu), ki mu dostavi paket podpiše, da je paket prejel, podpiše tudi, da je pošiljka nepoškodovana in vsebuje vse naročene izdelke. Kupec je dolžan pred podpisom prevzema pošiljke pošiljko  preveriti ali vsebuje naročeno, saj kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

V spletni trgovini Balonmania vse izdelke pred pakiranjem pregledamo in varno zapakiramo. Zmeraj pa se lahko zgodi, da pride do poškodovanja pošiljke med samo dostavo; pošiljka se lahko odpre ali pa se del vsebine izgubi. Prav zato je kupec dolžan pošiljko preveriti takoj ob dostavi. Le tako lahko zagotavljamo uspešno reševanje kakršnihkoli reklamacij.

Če je embalaža vidno poškodovana, manjka vsebina pošiljke, opazite poškodbo na izdelkih, pošiljko zavrnite že ob dostavi. Skupaj z dostavljalcem zapišite zapisnik – opišite poškodbe, napake itd. in se podpišite. V kolikor je možno poškodbe tudi poslikajte. En izvod zapisnika ostane kupcu, drugega vzame dostavljalec. Paketa ne prevzemite, ampak ga vrnite dostavljalcu, ki ga bo nato dostavil nazaj v naše podjetje, mi pa bomo skupaj z vami skušali rešiti nastalo situacijo.

 

POSEBNO OPOZORILO:

Kupec je dolžan naročene napihnjene balone s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov (baloni so napihnjeni s helijem ali zrakom na željo kupca), prevzeti v dogovorjenem roku. V kolikor baloni niso prevzeti najpozneje na definirani dan dostave* s strani kupca, reklamacije (vračilo denarja) glede napihnjenih balonov  ne bomo upoštevali.

Kupec ima pravico do odstopa od pogodbe in vračila blaga za vse izdelke, razen za izdelke, ki spadajo v peti odstavek 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Sem spadajo storitve izvršene posebej za kupca in blago, ki ni primerno za vračilo, ker je hitro pokvarljivo ali mu je že potekel rok uporabe. V to kategorijo spadajo vsi, posebej za kupca napihnjeni baloni s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, ker začne helij sčasoma uhajati iz balona in se tega ne da preprečiti, balon pa ni ponovno uporaben, ko helij ali zrak izpuhti.

Hkrati je kupec dolžan pošiljko takoj ob prevzemu pregledati. V kolikor izdelek ne ustreza naročenemu ali pa kupec odkrije stvarno napako (npr. počeni baloni), mora pošiljko zavrniti takoj ob prevzemu blaga. Prav tako mora kupec napako takoj fotografirati in fotografijo poslati na ponudnikov e-mail: infoslo@baloni.eu .

Po prevzemu pošiljke z napihnjenimi baloni s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov s strani kupca reklamacij več ne upoštevamo. Prosimo, da upoštevate navodila za ravnanje z napihnjenimi baloni s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov (glejte INFORMACIJE pri posameznih izdelkih).

 

*Pojasnilo

Ker helij uhaja iz balonov, so po določenem času baloni neuporabni.

VRAČILA/ODSTOP OD POGODBE

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec pravico do vračila kupljenega blaga in s tem do odstopa od pogodbe brez da bi za to navajal razlog. O nameravanem odstopu od pogodbe in vračilu blaga mora kupec ponudnika pisno obvestiti najkasneje v 14-ih dneh od prejema blaga, na e-mail naslov infoslo@baloni.eu ali na naslov Funfood d.o.o., Dankovci 32a, 9202 Mačkovci.

Kupec mora blago vrniti v originalni embalaži (izključno na stroške kupca kot paketno pošiljko; paketov z odkupnino ponudnik ne sprejema) najkasneje v 14-ih dneh od poslanega pisnega obvestila o odstopu od pogodbe. Blago, ki ga kupec vrne, mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in ne sme imeti vidnih znakov uporabe. Vračilu blaga mora biti priložena kopija računa in izpolnjen zahtevek, ki ga kupec dobi tukaj. Edini strošek, ki torej bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe je strošek vračila blaga. 

Kupec ima pravico do odstopa od pogodbe in vračila blaga za vse izdelke, razen za izdelke, ki spadajo v peti odstavek 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov. Sem spadajo storitve izvršene posebej za kupca in blago, ki ni primerno za vračilo, ker je hitro pokvarljivo ali mu je že potekel rok uporabe. V to kategorijo spadajo vsi, posebej za kupca napihnjeni baloni s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, ker začne helij sčasoma uhajati iz balona in se tega ne da preprečiti, balon pa ni ponovno uporaben, ko helij ali zrak izpuhti.

Kupec je dolžan naročene napihnjene balone s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov (kajti baloni so napihnjeni s helijem ali zrakom na željo kupca), prevzeti v dogovorjenem roku in jih takoj ob prevzemu pregledati. V kolikor izdelek ne ustreza naročenemu ali pa kupec odkrije stvarno napako (počeni baloni) mora pošiljko zavrniti takoj ob prevzemu blaga. Prav tako mora kupec napako takoj fotografirati in fotografijo poslati na ponudnikov e-mail: infoslo@baloni.eu .

Po prevzemu pošiljke z napihnjenimi baloni s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov s strani kupca reklamacij več ne upoštevamo. Prosimo, da upoštevate navodila za ravnanje z napihnjenimi baloni s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov (glejte INFORMACIJE pri posameznih izdelkih).

POSEBNO OPOZORILO ZA PAKETE Z NAPIHNJENIMI BALONI:

Kupec je dolžan naročene napihnjene balone s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov (baloni so napihnjeni s helijem ali zrakom na željo kupca), prevzeti v dogovorjenem roku. V kolikor baloni niso prevzeti najpozneje na definirani dan dostave* s strani kupca, reklamacije (vračilo denarja) glede napihnjenih balonov  ne upoštevamo.

*Pojasnilo

Ker helij ali zrak uhaja iz balonov so po določenem času baloni neuporabni.

Če se kupec odloči za odstop od pogodbe za izdelke, ki tvorijo komplet, lahko za celoten komplet zahteva vračilo kupnine, v kolikor komplet ne vsebuje balonov napihnjenih s helijem ali zrakom in figur iz napihnjenih balonov. V kolikor komplet vsebuje balone napihnjene s helijem ali zrakom in figure iz napihnjenih balonov, pa kupec lahko zahteva vračilo kupnine, vendar se mu odšteje vrednost balonov napihnjenih s helijem ali zrakom in figur iz napihnejnih balonov brez popusta.

STROŠKI VRAČILA

Stroški vračila izdelkov bremenijo kupca. Ponudnik vrne kupnino brez poštnine kupcu nemudoma oziroma najkasneje v roku 14 dni od prejema pisnega sporočila o odstopu od pogodbe in tudi prejemu vrnjenega blaga. Ponudnik si pridržuje pravico, da zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga. Kupnina se vrne kupcu na enak način, kot je bila prejeta.

V primeru upravičene reklamacije, bo stroške ponovnega pošiljanja kril ponudnik spletne trgovine Balonmania.

 

GARANCIJA

Če za kupljen izdelek lahko uveljavljate garancijo, boste o tem posebej obveščeni s priloženim garancijskim listom ali pa bo to označeno na računu. Prav tako na garancijskem listu ali računu najdete navodila, ki jih morate upoštevati za uspešno uveljavljanje reklamacije. V kolikor želite reklamirati izdelek morate izpolniti ta garancijski obrazec in ga skupaj z računom predložiti vrnjenemu izdelku. V kolikor informacije o garanciji ne najdete, potem je za kupljen izdelek ne morete uveljavljati.

STVARNA NAPAKA                                                                            

Kljub skrbni obravnavi vseh naših izdelkov se lahko zgodi, da ima kupljen izdelek stvarno napako, na katero nas morate opozoriti v zakonsko določenem roku preko našega obrazca za stvarne napake, ki ga najdete tukaj. Napako morate natančno opisati in v kolikor je to možno, priložiti tudi fotografijo napake. Pravico do uveljavljanja stvarne napake natančneje določa Zakon o varstvu potrošnikov (37. Člen), stvarna napaka pa je kadar:

  • kupljeno blago nima lastnosti, ki so nujno potrebne za njegovo normalno rabo ali promet;
  • kupljeno blago nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
  • kupljeno blago nima lastnosti in odlik, ki so bile predpisane ali molče dogovorjene;
  • prejeto blago se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

 Po prejemu uveljavitvenega obrazca za stvarno napako bomo izdelek pregledali in ga primerjali z enakim in brezhibnim izdelkom, ter podali končno oceno in mnenje.

PRITOŽBE IN SPORI

Spletna trgovina Balonmania deluje v skladu z  veljavnim Zakonom o varstvu potrošnikov in skrbi  za učinkovito obravnavanje pritožb, reševanje težav in reklamacij. V primeru težav, pritožb, ali reklamacij nam lahko pišete na naš info e-mail naslov: infoslo@baloni.eu . V kolikor želite nam lahko posredujete vašo telefonsko številko in vas pokličemo. Spletna trgovina Balonmania bo najkasneje v 5-ih delavnih dneh potrdila, da je pritožbo prejela, v nadaljnjih 8-ih dneh pa kupca obvestila o poteku postopka in trajanju obravnave. Celoten postopek pritožbe bomo obravnavali zaupno.

Morebitni spori se tako rešujejo sporazumno, v kolikor pa se ponudnik in kupec ne moreta sporazumno dogovoriti o pritožbi pa je za vse nadaljnje postopke pristojno sodišče v Murski Soboti.